Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Na zo’n dag als gisteren waarin je het liefste in een doosje wilt gaan zitten wachten tot die dag weer voorbij is, ga ik vandaag er weer met volle kracht tegenaan: de zon schijnt. De was draait al volop dus nu even ME-time en lekker knutselen.

Het is echt weer voor zakdoekjes, al veel mensen zijn ziek geweest en ook ik was van de week wat verkouden. Het leek me leuk om een hoesje voor zakdoekjes te maken dus heb ik een pakje opgemeten en kwam op dit leuke hoesje uit:

Stampin'Up! Stampin'Trimmer

De basis is een strook Pool Party Cardstock van 6 cm bij 29,8 cm ( gewoon de lengte van een A4) deze heb ik gerild op: 8 cm,10 1/2 cm, 21 1/2 cm en 24 cm. Met de bone folder de vouwen mooi scherp gemaakt. Het kortere flapje wordt mijn boven kant dus heb ik de stempel van de kikker op het blad van mijn Stamparatus geplakt. En gestempeld met de Gray Granite inktpad. Daarna heb ik de tekst stempel op de achterkant van het blad van mijn stamparatus gedaan en zo kan ik er nu diverse maken want de stempels zitten al meteen goed.

IMG_0190

De kikker heb ik ingekleurd met de Stampin’Write markers. Maar zonder kleurtjes is hij ook leuk.De hoeken van de bovenflap heb ik afgerond met de Detailed Trio Punch.

IMG_0189

De band ( Belly band) is van het leuke Animal expedition DSP en is : 4 cm bij 20 cm. Ik heb gewoon een strook afgesneden over de hele breedte van het papier en toen afgesneden op 20 cm. Het rest stukje kun je nog voor een kaart of zo gebruiken.

De strook ril je op: 4 1/2 cm, 7 cm, 13cm, en 15 1/2 cm. Voor het vouwen van DSP is geen Bonefolder nodig en kan je dat dus gewoon met je vingers vouwen.Op de twee uiteinden heb ik Tear and Tape geplakt.

IMG_0186

De zakdoekjes in de hoes gedaan en toen de band er om heen gedaan en vastgeplakt. Is het geen schattig kadootje?

IMG_0183

Het zou zomaar kunnen dat als je bij ons een workshop doet of een evenement dat je dit dan als gasten kadootje krijgt. Graag tot ziens op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

 

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stamparatus, Stampin Markers, Stampin'Trimmer

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s