Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag:

Vandaag een kaartje met wat restjes uit mijn bak.

De basis kaart is in Gorgeous Grape daarboven op heb ik een mat geplakt van Highland Heather en daarboven op een stukje van het prachtige Delightfully Detailed Laser-Cut Specialty paper( jaja zeg dat maar eens drie keer achter elkaar lol). Dit papier is echt prachtig. Whisper White aan de ene kant en Very Vanilla aan de andere kant. En zoveel verschillende patronen en je kan het in zijn geheel gebruiken of zoals ik gedaan heb: er los bloemen uit knippen. Die bloemen heb ik voor een andere kaart gebruikt. Dit was dus eigenlijk een rest stukje.

Ik heb het met Liquid Glue opgeplakt: ik doe dan wat lijm op mijn Silicone Craft Sheet en met een stukje spons, deb ik dat dan op de achterkant. En zo plak je het makkelijk vast.

Het sentiment heb ik eerst in de Versamark gedrukt en toen in de gewone stempelinkt. Daarna Clear embossingpoeder erover en dan heb je een prachtig glanzend effect.

IMG_0421

De vlinder komt uit de set Pop of Petals en heeft een bijpassende pons.

Nog wat Rhinestones erop voor de Bling Bling en mijn kaartje is af.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Stampin Markers, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s