Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Kerstdoosje/Kerstroosje

Zoals gisteren beloofd, laat ik vandaag zien dat je met de stempelset in de hoofdrol: Puur Natuur, ook iets heel moois voor de kerst kunt maken.
Afgelopen Maandag hadden we weer een gezellige SOL ( Stamping On Line) met ons team.  Mijn teamgenote Anne-Marie Breurkes-Rood van Mooi van papier had een geweldige SOL voorbereid maar die laat ik hier nu nog even niet zien. Als versiering had ze iets gemaakt wat al langer op mijn to do list stond: deze geweldige Poinsettia ( Kerstster) gemaakt van de blaadjes uit de Bundel. Dus heb ik deze mooie bloem eindelijk gemaakt.

Het is wel even wat werk maar dan heb je ook wat. Ik heb toen alles af was het geheel nog bespoten met Champagne Shimmer Paint. Hiervoor heb ik wat druppels Champagne Shimmer Paint in een Spritzer gedaan en daar wat alcohol  aan toegevoegd. Even sprayen en het droogt heel snel op. Nu kan ik heel wat projecten van een subtiel glimmerlaagje voorzien. Helaas is dit effect heel moeilijk te fotograferen.

Stampin'Up!

Ik vind de bloem echt supermooi. Aan de binnenkant van het doosje heb ik een stukje Whisper White Cardstock geplakt, bestempeld met de Buffalo Check stempel  met Real Red Inkt. Hierboven op nog een sentiment uit de Snowflake Sentiments stempelset die ik uitgestanst heb met de ovaal uit de Stitched Shapes framelits Dies.

IMG_0600

En klaar is mijn kerstdoosje/kerstroosje haha. Wat vinden jullie ervan? Deze kerstroos zou je eventueel ook op de “Doos in Kaart”kunnen plakken tijdens onze workshop van 24 of 26 oktober. Voor meer info over deze workshop kijk je op onze website onder het kopje Evenementen of je stuurt even een mailtje naar : Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy.

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stamparatus, Stempelsets, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s