Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Live Life to the fullest,and focus on the positive!

Ik heb me voorgenomen om iedere dag om 13.00 uur een blog en facebook bericht te posten. Maar soms lukt dat niet, en dat frustreerde me wel eens. Nu heb ik leren omdenken: geniet met volle teugen van het leven en concentreer je op het positieve.

Vrijdag zijn we onverwachts gaan golfen en had ik dus mijn blog niet klaar. Maar ik heb toch heerlijk van het golfen, de zon, het goede gezelschap en de lunch genoten. Okee dan staat mijn blog wat later online: so what?

Wat kan een mens zich toch druk maken om allerlei dingen. De afgelopen dagen weer vrouwen gesproken die druk druk zijn met werk, gezin en het huishouden en dus niet echt aan zichzelf toekomen. Zo herkenbaar. Dat is ook de reden dat ik met Stampin’Up! en het hele Madebyinepie verhaal ben begonnen. Ik wilde Me-Time. Even geen mama zijn maar Ine. En dat bevalt me super.

Heerlijk mijn hoofd leeg maken met knutselen, andere mensen enthousiast maken om hun eigen creativiteit te ontdekken, waarvan ze vaak niet weten dat ze dat hebben. En mijn grootste beloning, zijn de blije gezichten als ze hier trots weggaan met hun gemaakte creaties. En zij maken anderen weer blij door de kaarten te versturen, of de kadodoosjes weg te geven: een win-win situatie.

Dus heb jij nu ook zoiets van: ik wil wel wat meer Me-Time, neem dan contact met ons op en we laten jou kennis maken met de mooie producten van Stampin’Up!

Is het niks voor jou maar ken je mensen die dit wel aanspreekt, deel dan dit berichtje op je eigen tijdlijn of tag ze erin. Alvast bedankt en hopelijk tot ziens hier op de Faramir, tijdens een workshop,Koffie en Kaart, ons Kaartenbuffet of ons Kerst en Kaart evenement. Jullie zijn van harte welkom,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote, Stampinup, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s