Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mega actie Stampin’Up!

In verband met de 30 jarige verjaardag van Stampin’Up! komt er morgen een Mega actie: 15 % korting op bepaalde stempelsets! Wow echt super dat ze dit doen, kijk gauw of jouw favoriet er tussen staat en bestel het snel bij ons want deze actie is maar 24 uur geldig! Ik heb mijn verlanglijstje al klaar. Met Sinterklaas en Kerst geven wij de kids kadootjes maar omdat ze nu ook allemaal werken krijgen wij ook kadootjes van hun en ik kan nu al mijn lijstje indienen. Ik hoef geen geurtjes of chocolade of een boek: doe mij maar een stempelset van Stampin’Up! Willem weet dan ook zeker dat hij mij iets geeft waar ik Super blij van wordt. En ze kunnen het maar vast in huis hebben toch? Dus een tip : bestel het morgen dan heb je het ruim op tijd binnen voor de feestdagen!

Klik op de afbeelding om direct naar onze onlineshop te gaan, of neem contact met ons op en we helpen je graag met jouw bestelling! Omdat ik het liefste met Clear Mount stempels werk heb ik de Wood Mounted stempels er niet op gezet, maar die kunnen ook besteld worden als je liever met een houten blok stempel werkt. Omdat ik de Stamparatus gebruik bestel ik die zelf nooit voor ons.

LET OP: deze actie gaat MORGEN pas in! Vandaag kun je vast je lijstje maken en naar ons door mailen op Madebyinepie@gmail.com.en morgen plaatsen wij dan je bestelling. Of je klikt morgen op de afbeeldingen en plaatst dan zelf je bestelling in onze shop.

Veel plezier met shoppen,

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s