Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Woensdag: favoriete Stampin’Up! Product. Stampin’Scrub.

Vandaag de nummer 3 op mijn lijst van favoriete Stampin’ Up! Producten. Op 1 stond de Stampin’Trimmer, op 2 De Stamparatus en op 3 staat de Stampin’Scrub.

Wat is de Stampin’Scrub? Dit is een heel handige tool waar je je stempels perfect schoon mee kunt maken. Je hebt 2 kanten, 1 met regendruppels in de linker boven hoek, dat is het natte gedeelte. Hier spuit je met Stampin’Mist Cleaner op en wrijf je je stempels schoon. Op de andere helft staat in de linkerbovenhoek een zonnetje en dat is de droge kant waar je, je raadt het al, je je stempels op droogt. Veel mensen gebruiken babydoekjes maar het grote nadeel hiervan is dat je de inkt op je vingers verspreid en er vezels op de stempel kunnen achterblijven waardoor je geen perfecte afdruk krijgt.

Als je de Stampin’Scrub veel gebruikt wordt hij natuurlijk vies, geen probleem de platen kunnen losgemaakt worden( even opwippen uit de bevestigings clipjes) en daarna schoongemaakt worden in een sopje. Ik spoel hem daarna uit onder de kraan en laat ze drogen en dan kunnen ze er weer een tijd tegen. De Stampin’Mist Cleaner is ook te koop als refill.

In combinatie met de Stamparatus werkt de Simply Shammy beter omdat je dan de stempel erop kunt laten zitten en door kan gaan met stempelen. Deze werkt ook super fijn, en hij ziet er na gebruik niet meer mooi lila uit maar werkt perfect.

IMG_0723.JPG

Ik heb mijn Simply Shammy opgeborgen in een clear stempelcase. Je kan er een gaatje in maken zodat het vocht weg kan en je schimmelvorming vermijdt. Maar ik gebruik de mijne dagelijks dus heeft het geen kans om schimmel te vormen. Als je hem aan de lucht droogt wordt hij keihard maar zodra je hem weer onder de kraan houdt wordt hij weer zacht en is klaar voor gebruik. Je kunt de Shammy gewoon uitspoelen onder de kraan.

Ik ben superblij met beide schoonmaak producten van Stampin’Up!.Wil je ze een keer uitproberen kom dan gerust langs hier op de Farmir. En wil je ze bestellen, helpen we jou graag!

Volgende maand mijn nummer 4 op de lijst van favorieten!.

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:diverse, Geen categorie, Stampinup

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s