Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag en verslag van OnStage!

Vandaag doe ik heel makkelijk: ik laat jullie namelijk een kaartje zien wat ik gemaakt heb op OnStage . Dit zijn nieuwe producten en pas volgend jaar te bestellen maar wilde het toch alvast hier laten zien.

OnStage was geweldig. We waren al heel vroeg op pad. Het begon om half 10 in Utrecht maar de deuren gingen om 8 uur open. We waren er om 8.02 en toen stonden er al rijen bij de incheckbalie. Hier kreeg je oa je brief met lunchbon, lintjes, en button voor de Prize Patrol.

 

We konden niet als team bij elkaar zitten zo druk was het maar we hadden een mooi groepje van 5 Lovely Stampers bij elkaar. Op de tafel stonden onze kadootjes al klaar : prachtige dozen met nog mooiere inhoud.

IMG_1053

Een hele mooie tas met daarin onder andere:een hoesje waar je naamkaartje in paste, een stempelset uit de nieuwe catalogus. De nieuwe voorjaarscatalogus en de Sale-a-Bration folder. WoW zoveel geweldige nieuwe producten : enorm enthousiast werden we ervan.

We mochten ook nog gebruik maken van een ontbijtbuffet en verder had je even tijd om te swappen ( ruilen) en teamgenootjes en collega demo’s te groeten.

Om half 10 gingen we van start met filmpjes uit Orlando. Nieuwe productpresentaties, tips en Prize Patrol. Voor wie niet weet wat dat is: we kregen allemaal een button met een cijfer. En ze laten dan een nieuwe stempelset zien en als jouw nummer getrokken wordt krijg jij die set. Groot succes, een zaal vol volwassenen allemaal zo blij als een kind. En die spanning of jou nummer getrokken wordt.

We kregen ook tijd om zelf creatief bezig te zijn en daar was dit kaartje er 1 van. Je zult hier op mijn blog deze week wel meer voorbij zien komen.

We kregen ook veel business tips en nog meer leuke filmpjes waaronder een interview met ons teamgenootje Kaylee van Es en haar moeder ( onze teamleidster) Helene den Breejen. Voor mij ook een emo momentje want ik werk natuurlijk ook samen met mijn prachtige dochter Mandy.

IMG_1064

We hebben nog wat leuke foto’s gemaakt met onder andere Damir onze DistrictManager. Mijn lieve teamgenootjes Danielle, Anne-Marie en Wilma. En samen met Mandy in de fotobooth.

IMG_1137

En tussendoor kregen we omdat het de 30ste verjaardag van Stampin’ Up! was nog meer kadootjes , stempelset, boodschappen tas en mijn mooiste kado: een etui voor onze tools! Maar dat laat ik  morgen wel zien want anders wordt dit zo’n lange blog.

Om half 6 was het afgelopen, Stampin’ Up! En Damir en team ontzettend bedankt voor deze topdag.

Wil jij dit ook een keer meemaken? Stap dan in ons gezellige team. Je krijgt dan niet alleen 20% korting op je eigen aankopen, maar je kunt alle producten al een maand eerder kopen en je mag mee naar teamuitjes. En Mandy en ik helpen en begeleiden jou.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Over mij, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s