Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Pizza doosje van OnStage

Ook dit pizzadoosje kon je maken op Onstage. En wel met de geweldige nieuwe Mannen suite: Classic Garage Collection. Wow hier was ik meteen razend enthousiast over! Wat een coole mannenset. Prachtige stempels met bijpassende Dies, stoer DSP,en metalen elementen om erbij te plakken, echt geweldig! Als Demo die bij OnStage aanwezig was mag je voor alle andere demo’s een bestelling doen uit een geselecteerd aantal producten uit de 2 nieuwe catalogussen. Ja dus ook uit de Sale-a-Bration folder. Mandy en ik hebben maandag meteen een bestelling eruit gedaan en deze suite was mijn keuze.

Mijn broer rijdt motor dus had ik al de leuke set One Wild Ride aangeschaft maar in deze set zit een mooie klassieke auto stempel en op het DSP zit deze stoere motor.

Omdat vaderdag bij ons thuis nogal gevoelig ligt, heb ik een andere tekst erop gedaan.

IMG_1184

Dat is het leuke dat je toch steeds je eigen draai aan een voorbeeld probeert te geven. De pizza doosje zijn ook erg leuk voor de kerst, ik zal binnenkort hier een leuke versie laten zien.

Op dit moment ben ik nog druk bezig met de voorbereidingen van ons Kaartenbuffet van aanstaande zaterdag. Je krijgt dan ook een pakketje en mag dan de kaart namaken. Ik maak 10 ontwerpen, voor de beginnende maar ook voor de gevorderde creatieveling. Er zitten kerstkaarten tussen maar ook gewone kaarten. Je mag er 3 maken voor 12,50 euro en iedere extra kaart kost maar 2 euro. Er zijn nog plekjes vrij dus meld je gauw aan. Van 10.00 tot 12.00 uur en op aanvraag van 14.00 tot 16.00 uur.

Graag tot ziens hier op de Faramir 23,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s