Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag is er weer een leuke Facebook Hop van mijn team The Lovely Stampers. Als je op zoek bent naar leuke inspiratie voor de kerst moet je zeker even bij mijn teamgenootjes langs hoppen.

Ik heb het idee van mijn kaartje van een Facebook Live uitzending van Corinne Oostenhof die dit op de Facebook groep Stamp Gezelligheid had gegeven. Het model vond ik meteen superleuk en ik wist ook meteen welke set en welke materialen ik hiervoor ging gebruiken. De bundel Making Christmas Bright is zo leuk en makkelijk met de bijbehorende pons. En ik heb ook meteen de set Making Every Day Bright gekocht want dan kun je de lampjes pons ook het hele jaar door gebruiken.

Stampin'Up!

 

Ik vind de tekst “Friends make the season Shine” zo mooi! Dus dat werd mijn voorkant en de lampjes heb ik bewerkt met Frost White Shimmerpaint. Let it SHINE!

IMG_1240

De binnenkant is lekker vrolijk door het DSP en voor de raampjes heb ik het mooie Graceful Glass Designer Vellum gebruikt. Dit papier kan je erg mooi inkleuren met je Blends maar doordat ik een theelichtje heb gebruikt met wisselend gekleurd licht heb ik dat nu niet gedaan.

Stampin'Up!IMG_1245

De lampjes op de ramen heb ik deze keer glanzend gemaakt met de Fine Tip Glue Pen. Met deze lijm kan je heel precies lijm aan brengen om bv gedetailleerde stansen goed op te plakken, maar door het dik op te brengen en te laten drogen krijg je een heel mooi glanzend effect.

IMG_1243

En hoe vinden jullie het geworden? Ik heb hem ook in een niet kerstversie gemaakt en dat is ook superleuk. Die zal ik jullie volgende week laten zien.

Hieronder vindt je de gebruikte producten, als je er op klikt kom je in onze Online Shop. We helpen je graag met je bestelling.Zoek je bv een goede schaar dan kunnen wij jou van harte onze Papersnips aan bevelen: een betere schaar is er niet! En ook onze Liquid Glue is super fijn!

Veel plezier met hoppen,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s