Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag #Simplestamping

Op Onstage kregen we de tip om terug te gaan naar Simply stamping. Omdat we zelf zo enthousiast zijn over al de mooie producten van Stampin’Up! zijn we gauw geneigd om van alles te gebruiken: Big Shot, ponsen, Brusho,etc. Waardoor de beginnende kaartenmaakster er door wordt afgeschrikt en denkt , dit kan ik nooit. Simple Stamping is kaarten maken met alleen papier en stempels , het liefste met 1 set. Dit is voor ons echt moeilijk maar ik ga het wel proberen.

Ik heb de stempelset Varied Vases gebruikt. Alleen in zwart gestempeld met een Poppy Parade rode bloem in het midden. En geplakt op een Poppy parade rode memories and more Notecard. Eenvoudig maar daardoor juist erg mooi vind ik. Voor de beginnende kaartenmaakster.

Stampin'Up!

Bij het tweede kaartje heb ik hetzelfde gedaan maar dan met een Coastal Cabana bloem.En op een Whisper White notecard geplakt. En een tekst toegevoegd die ik met de Classic Label Pons heb uitgeponst en met dimensionals heb opgeplakt.Voor een beetje meer kleur heb ik met de Coastal Cabana Stampin’Write Marker een randje gemaakt.En wat pareltjes.Dit valt dus niet meer onder de noemer Simple Stamping. En is voor de meer gevorderde kaartenmaakster.

Stampin'Up!

En bij het laatste kaartje heb ik de Big Shot gebruikt om met een ovaal uit de Stitched Shapes Framelits Dies de middelste bloem uit te stansen. ook heb ik met de aquapainter inktspetters toegevoegd.Het kaartje heb ik met dimensionals op de kaart geplakt. En voor de finishing touch een mooi strikje met het prachtige Poppy Parade lint. Voor de echte gevorderde kaartenmaakster.

Stampin'Up!

Welk kaartje spreekt jou het meeste aan? 1,2 of 3? Ik hoor het graag van jullie,

Stampin'Up!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: we helpen jou graag bij de bestelling!

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampinup

Tags:,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Vrije Vrijdag – sneakpeak nieuwe set – Welkom bij Made by Inepie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s