Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag

Mooie Quote en vooral  heel toepasselijk voor de afgelopen dagen. Heerlijk met Willem even quality time together. Genieten van de momenten samen.  Kraambezoek in Den Haag, Soldaat van Oranje gezien,geshopt in Haarlem, zieke vriend bezocht in Ijmuiden, en heerlijk uitgewaaid aan zee. En tussendoor lekker gegeten en bijgepraat. Met zoveel kids is er ook genoeg te bepraten lol.

Vandaag gaan we met ons complete gezin naar Sittard, onze Dennis speelt dan met het Nederlands Zaalvoetbal team een oefenwedstrijd tegen Tsjechië. Zo fijn dat we allemaal deze keer er bij kunnen zijn. Zijn debuut was in China en we hebben hem 1 keer in Almere zien spelen maar toen waren zijn broers er niet bij. We zouden vandaag eigenlijk Sinterklaas vieren maar Dennis zou zijn Haasje uitgereikt krijgen, dit is een speldje wat je krijgt als je je debuut voor het Nederlands elftal hebt gemaakt. Alleen omdat hij nu geselecteerd is voor het team, kan hij niet aan de uitreikingsceremonie mee doen, dus dat houden we nog tegoed. Maar om zo’n bijzonder moment als gezin te kunnen meemaken is erg waardevol. Zeker omdat een jaar geleden hij zo’n zware blessure had en zich heeft terug geknokt.

Wat ik jullie allemaal wil meegeven vandaag: maak mooie momenten en geniet ervan! Dit worden later onbetaalbare herinneringen. Ook toen ik vandaag over het strand liep vlogen herinneringen door mijn hoofd van toen de kids klein waren en wij zoveel plezier hadden aan zee: zandkastelen bouwen, voetballen op het strand, met de volle bolderkar naar het strand toelopen.  Toen wisten we nog niet dat onze tijd als compleet gezin maar zo kort zou zijn.

Afbeeldingsresultaat voor winnie the pooh quote making memories

Fijne zondag, Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, Quote, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s