Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies dinsdag: cadeautje van de kids

Zondag was een hele speciale dag voor ons. We zouden eigenlijk Sinterklaas vieren met het hele gezin. En dat valt niet mee hoor om 10 personen op 1 moment bij elkaar te krijgen. Was het eindelijk gelukt, kreeg onze Dennis een uitnodiging van de KNVB om zijn Haasje op te halen ( speldje wat je krijgt als je je debuut voor het Nederlands elftal hebt gemaakt). En daarna werd hij geselecteerd en mocht hij spelen voor Oranje. Ja dan zetten wij als voetbalminnend gezin graag de Sint aan de kant.

Met ons voltallig gezin en aanhang gingen wij naar Sittard, hopend op speelminuten voor hem. De eerste helft zat hij op de bank en was de ruststand 1-3. Na de rust mocht hij spelen en liet meteen zijn visitekaartje achter: prachtig doelpunt. daarna nog een lekkere assist en het stond 3-3. We stonden heel even voor, maar Tsjechië maakte gelijk en helaas werd er in de slotseconde nog gescoord en was de eindstand 4-5.

Wij waren in ieder geval toch blij want Dennis had  goed gespeeld en gescoord. Zijn eerste voor het Nederlands elftal! Nadat we uitgebreid geknuffeld hadden en een mooie familie foto hadden gemaakt hadden de kids nog een verrassing voor Willem en mij. Uit handen van de “International “kregen wij dit prachtige doosje. Natuurlijk gemaakt door Mandy en gevuld met 24 envelopjes: een complimenten Adventskalender.

IMG_1701Op ieder envelopje staat een letter: I of een W. En in het envelopje zit een kaartje met een lief complimentje. GEWELDIG! Zo’n cadeau is onbetaalbaar. Vanavond mag Willem er weer 1 openmaken, zo leuk! Iedereen heeft iets liefs opgeschreven dus ben benieuwd, toch een voordeel zoveel kids hahaha.

Het doosje: de Baker’s Box staat in de herfst/winter catalogus en ik hoop dat hij meegaat naar de grote jaarcatalogus want het heeft een perfecte maat en is zo leuk om te versieren.

Deze diashow vereist JavaScript.

De Santa’s workshop Memories & More kaartjes zijn zo hard gegaan dat ze helaas niet meer zijn te bestellen. Gelukkig hebben we het DSP en de bundel al gekocht want tijdens Kerst en Kaart gaan deze zeker gebruikt worden. Met de Dies kun je ook de figuurtjes uit het DSP snijden: handig he!

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Envelope Punch Board, Geen categorie, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s