Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag:

Vandaag ben ik mijn bed uitgestapt want de kerstpost moet op de bus. Voel me nog heel slap maar kan vanmiddag weer even gaan liggen.

Ik wilde gaan stempelen maar zag mijn stempelblokken en dacht die moeten eerst schoon. Dus een sopje gemaakt en ze afgewassen maar er zaten nog lijmresten op dus mijn wondermiddel WD-40 te voorschijn gehaald.

Dit doe ik dan op een stukje keukenpapier of een oud doekje en je ziet de lijm verdwijnen en je blokken glanzen weer als nieuw.

IMG_2020.JPG

Onze Clear Blocks zijn zo fijn omdat ze een uitsparing hebben waar je je vingers kunt plaatsen dus minder kans op inkt op je vingers en het ligt fijner in je hand. Ze zijn in verschillende maten te koop, los of in een bundel. En wil je ze mooi opgeborgen hebben dan verkopen wij ook een caddy ervoor.

Omdat ik toch bezig was heb ik even onze Stampin’Trimmers ook aangepakt. Lijm en inkt verdwijnen als sneeuw voor de zon met een beetje WD-40. Ik maak ook het snij gootje even schoon want daar zit veel stof en papier restjes in.

Zo is alles weer klaar voor Kerst en Kaart nummer 2 van aanstaande zaterdag. Je kunt je nog aanmelden via madebyinepie@gmail.com.

Wij verkopen ook de nieuwe snij en rilmesjes voor de Trimmer en zelfs een nieuw snij gootje kan besteld worden. Klik op de afbeeldingen hieronder om rechtstreeks naar onze shop te gaan. Heb je nog geen Stampin’Trimmer? Zet hem dan gauw op je verlanglijstje want hij is echt SUPER!

Graag tot dan,

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s