Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Resultaten Kerst en Kaart

Bijna is het kerst, vanavond met het hele gezin Secret Santa doen. En eerste Kerstdag brunch ook geheel compleet en dan zijn we in wisselende samenstellingen bij elkaar. Nick moet eerste Kerstdag werken, Maartje en Dennis gaan naar haar ouders. Tweede Kerstdag gaan Sam en Teun naar hun moeder en komen Maartje en Dennis bij ons. Alleen Michael is er beide dagen bij en ik denk Mandy en haar man ook. Dus toch iedere dag met 10 man aan tafel gezellig. Maar hierdoor weinig tijd voor mijn blog dus even een time-out.

Kerst en Kaart was weer super gezellig en ook deze dames komen volgend jaar weer terug! Hieronder vindt je de resultaten. Leuk dat de man van Mandy mijn schoonzoon Gert ook een kalender heeft gemaakt. Trots op hem!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Wij wensen iedereen fijne dagen toe. En onze eerste activiteit in het nieuwe jaar is onze Sale-A-Bration Party op 3 januari 2019. Je kunt dan de nieuwe catalogussen inzien en meenemen en alvast met de nieuwe producten spelen. Graag even aanmelden via madebyinepie@gmail.com

Sale-A-Bration party 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Makkelijke Maandag, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s