Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag:

Vandaag is Willem nog steeds vrij ( tot en met 6 jan) en gaan we mijn moeder van 90 opzoeken. Door de drukke kerstdagen hier( 4 dagen een huisje vol) nog niet aan toegekomen, dus gaan we vandaag de boodschappen voor haar doen en nemen we wat zelfgemaakte worstenbroodjes ( de laatste alweer) voor haar mee en de krant waar haar kleinzoon in stond.

Gisteren de kaart voor de vriend die 50 wordt gemaakt. Ik heb de geweldige nieuwe suite Classic Garage gebruikt. Dit is een stempelset met bijpassende Dies, DSP, Elements en ribbon en cardstock. Alles kun je los kopen maar past perfect bij elkaar en als je de stempels en Dies in een bundel koopt krijg je 10% korting: dan kost het 58,50 euro. Doe je er nog wat kleins bij zoals bv onze geweldige Multipurpose Liquid Glue van 5,00 euro dan zit je al boven de 60 euro en mag je er dankzij Sale-A-Bration een gratis product bij uitzoeken. Dit is zo’n geweldige Mannen set, en wees eerlijk mannenkaarten zijn vaak de moeilijkste om te maken, maar met deze set: easy peasy! Voor vaderdag of verjaardag: perfect.

IMG_2188.JPG

De gekleurde letters heb ik gemaakt met de Uninked Spectrum Pad. Dit is een lege inkpad die je zelf kunt vullen met je refillers en zo een eigen kleurenpalet kunt maken.

Stampin'Up!

Vanaf 3 januari begint de Sale-A-Bration en wij houden hier dan een Party zodat je meteen de nieuwe catalogussen kunt ophalen en alvast wat nieuwe producten kunt zien. Natuurlijk zorgen wij voor een gratis Make and Take zodat je ook zelf wat kunt uitproberen met de nieuwe producten. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom hier op de Faramir 23. Graag even aanmelden via Madebyinepie@gmail.com zodat we weten hoeveel Make en Take pakketjes we klaar moeten maken.

Liefs Ine en Mandy

Sale-A-Bration party 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s