Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Met het prachtige Botanical Butterfly DSP wat je tijdens Sale-A-Bration gratis kunt uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro, heeft Mandy deze mooie doosjes gemaakt. De 2 groten zijn van een mooi formaat waar je leuke cadeaus in kunt doen. Het kleine doosje is leuk voor geld te geven of wat chocolaatjes.

De bijpassende labels maken het helemaal af: mooie nederlandse teksten uit de set Vlinderdans en er hoort ook een bijpassende pons bij dus hoef je de vlinders niet uit te knippen.

Op de foto is ook goed het mooie lint te zien wat wij ook verkopen: Links zie je het Whisper White 5/8″Flax Ribbon, om het kleine doosje zit het stoere 1/8″Black Cord en om het grote gele doosje zit het Grapefruit Grove Organdy Ribbon wat je ook gratis mag uitzoeken tijdens Sale-A-bration. 5 Prachtige kleuren Organdy Ribbon: Balmy Blue, Daffodil Delight,Highland Heather Lemon Lime Twist en de Grapefruit Grove van de foto.

Met al dit sombere weer buiten wordt ik echt vrolijk van deze zonnige verpakkingen.

Stampin' Up!

Klik op de foto’s hieronder om rechtstreeks naar onze online webshop te gaan. Wil je liever hulp bij het bestellen: #wehelpenjegraag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten:

Categorieën:Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer

Tags:,

1 antwoord

  1. Ze zijn echt prachtig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s