Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Every Mountain top is within reach, if you just keep climbing!

Deze foto is van de afgelopen gezinsvakantie in Gran Canaria: we hebben toen met zijn allen de Roque Nublo beklommen. Met de hitte en de steile rots paden was dit echt een uitdaging voor mijn lichaam en gewrichten. Vooral omdat onze 5 jongens echte sportmannen zijn en een uitstekende conditie bezitten en dat kan ik van mijzelf niet zeggen. Tel daarbij mijn leeftijd op en je snapt wel dat ik enorm twijfelde of ik wel naar boven zou lopen. Toch heb ik het gedaan met hulp van Willem en de boys. En toen moesten er natuurlijk wel foto’s genomen worden.

Ik heb gekozen voor deze foto met mijn lief zoon Sam. Stiefzoon of stiefmoeder vind ik zo’n negatieve klank hebben. En deze foto is ook symbolisch voor de reis die wij samen zijn aangegaan bijna elf jaar geleden toen Willem en ik een relatie kregen en we opeens een gezin hadden met 5 zonen en 1 dochter. Sam kwam al heel lang bij ons want hij was/is de beste vriend van ons Nick. Zaten ook altijd bij elkaar in de klas.

En nu werd ik opeens zijn tweede moeder.  En natuurlijk was het niet altijd rozengeur en maneschijn. Vooral omdat ik van het opvoeden ben en zijn ouders beide in de rol van gescheiden ouder zijn blijven hangen, dus de leukste ouder willen zijn en dus moeite hebben met nee zeggen.

In de pubertijd botsten we vaak maar ik zal nooit vergeten dat we weer een aanvaring hadden en hij boos naar boven wilde stormen. Ik riep, jammer he zo’n Ine in je leven?

En hij draaide zich om en knuffelde mij en zei : ik ben juist heel blij met een Ine in mijn leven want ik heb regels nodig en die geef jij mij. En heel veel knuffels en liefde!

Mensen begrijpen vaak niet dat ik Sam en Teun als mijn eigen kinderen beschouw en dat ik enorm geniet dat de 6 kids onderling echt broers en grote zus zijn.  We hebben er gewoon voor gevochten ondanks veel hobbels op de weg en zijn samen de berg beklommen.

Ook met mijn Stampin’ Up! avontuur probeer ik grote hoogtes te bereiken en ben ik begonnen met het beklimmen van de berg. Twee jaar geleden had ik mijn eerste workshop en velen zijn er gelukkig al gevolgd of liggen nog in het vooruitzicht. Heerlijk om dit samen met mijn dochter te mogen doen en op de weg naar boven zijn we zoveel lieve mensen tegengekomen: helemaal top! Dus mijn quote van vandaag is: blijf klimmen en het behalen van de top van de berg ligt binnen jouw bereik! Op welk gebied dan ook.

Fijne zondag, liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote, Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s