Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Vrolijke Kaartjes

Vandaag laat ik hier een leuke Fun Fold Card zien. Deze heb ik gezien bij Jenny Hall en heet een U fold of Bridge Card. Ik had mijn Petal Parade stempelset en Dies weer een keer van de plank gehaald want met alle nieuwe producten worden de oude sets vaak vergeten. Ik heb het prachtige Gingham Gala gebruikt want het leek me leuk om te laten zien hoe prachtig dat papier is. De tekst Friend is een stans uit de nieuwe set Well Written. Heel veel mooie woorden die perfect passen bij de stempelset, Well Said. Je kunt deze los kopen maar ook in een bundel en dan krijg je 10% korting.

Stampin' Up!

De kaarten zijn allemaal net verschillend want ik ben natuurlijk een mens en geen machine. En het moet wel leuk blijven natuurlijk. Welke kleur vinden jullie het mooiste?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geweldig toch al die kleurtjes op een rij, daar wordt een mens toch vrolijk van. En ik heb meteen een hoop nieuwe kaarten voor ons Kaartenrek. De oude kaarten gaan er uit en kun je bij ons kopen voor 1,50 euro. De nieuwe kaarten kosten 3,00 per stuk of 10 voor 25, 00. Kaarten die we in opdracht maken kosten 3,50 euro.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s