Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Vandaag een easy peasy kaartje: basis is een Whisper White Notecard. Deze verkopen wij bij Stampin’ Up! in Whisper White en Very Vanilla. Het zijn 20 cards met 20 bijpassende enveloppen voor 7,75 Euro. Zo fijn om deze als basis in huis te hebben als je snel een kaartje moet maken.

Ik pak dan een stempelset wat bij de gelegenheid past, zoals bijvoorbeeld: verjaardag, beterschap, rouw. Wat inkt en vaak een pons of een die en klaar ben ik.

Deze keer heb ik gekozen voor de set Life Is Grand. Prachtige teksten in een mooi lettertype. Ik heb mijn eigen uninked spectrum pad genomen. Dit is een leeg inktpad met 5 smalle inkt kussentjes die je kunt kleuren met je re-inkers en door ze naar elkaar toe te trekken heb je een eigen kleurenpallet. En krijg je dus dit grappige effect.

Stampin' Up!

Het bloempje komt uit de Petal Palette set en heb ik op de eerste 2 kleuren gestempeld. Een basic pearl erop en mijn voorkant is klaar. In de binnenkant heb ik de tekst: Sending lots of love your way, gestempeld uit dezelfde Life Is Grand set.

Stampin' Up!

Dit kaartje heb je binnen 10 minuten gemaakt maar, maak je iemands hele dag mee goed.

Geen lijm, geen pons geen Die, gewoon simpel stempelen.
Wisten jullie al dat we een nieuwe Sale-A-Bration second release folder ( klik op deze link om de folder te bekijken)hebben, met nieuwe gratis producten die je mag uitzoeken bij besteding van 60 euro? Echt weer een mooie stempelset en een prachtige embossingfolder. En als je voor 120 euro besteed krijg je de geweldige bundel van stempelset en DSP samen: The Painted Season Bundle.

Mail ons voor meer info: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

12.05.18_TH_SAB_UKSP

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s