Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Vandaag weer een terugblik op de afgelopen week. Genieten jullie ook zo van het lekkere weer. Krijg wel meteen schoonmaak kriebels dus ben aan het reorganiseren. Het enige nadeel daarvan is dat ik vaak alles kwijt ben lol. Gisteravond deze plank inzetjes gehaald voor mijn Kallax kast: kan ik mijn DSP mooi in doen en heb ik meer overzicht.

IMG_3202 (1)

Ook de ponsen nu mooi in laatjes gedaan.

IMG_3201 (1)

Vanavond op ziekenbezoek en daar heb ik ook zo’n mooi doosje voor gemaakt. Deze keer met vlinders en die staat ook in onderstaande weekoverzicht:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Liefs Ine en Mandy

 

 

Categorieën:Doosjes, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s