Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart. Iedere eerste Maandag van de maand van 14.00 tot 16.00 kun je hier bij ons gezellig een kaartje maken. Kosten: slechts 5 euro inclusief alle materialen en koffie /thee en wat lekkers. Iedere extra kaart maken kost 2 euro.

Stampin' Up!

Ik bereid meestal een kaartje voor, maar heb je speciale wensen kan dat altijd. Vandaag een moederdagskaart gemaakt met de mooie set Tea Together. Maar ik heb ook de Varied Vases en Vibrant Vases met pons klaar gelegd want die zijn ook uitermate geschikt voor een moederdag kaart. Deze sets gaan mee naar de nieuwe catalogus maar het bundel voordeel van 10% voor de Varied Vases en pons, vervalt. Wil je deze bundel nog met korting aanschaffen dan moet je dat voor 31 mei doen.

Wil je ook een keer aanschuiven, mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com Je bent van harte welkom hier op de Faramir 23, te Geldrop.

Liefs Ine en Mandy

Stempelsets:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s