Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag Vaderdag: Van iemand houden is makkelijk, iemand missen is moeilijk, maar iemand vergeten is onmogelijk.

Ieder jaar blijft dit een dag met een zwart randje. Tuurlijk vieren we vaderdag met Willem maar altijd blijft dat gemis van hun eigen papa. Woensdag wordt onze Mandy 30 jaar. Wat zag onze wereld er toen anders uit: onze grootste wens kwam uit ons eerste kindje. Nooit kunnen denken toen dat onze tijd samen maar zo kort zou zijn. 3 prachtige zonen later en On Top Of The World werden we er ruw afgeschopt: diagnose kanker. 5 mooie maar ook zware jaren kregen we nog maar nu al bijna 13 jaar zonder jou.

Je kijkt trots op ons neer dat weet ik wel maar op dit soort dagen is het gemis groot. Voor de mensen die zeggen dat we door moeten en het verdriet een plaatsje moeten geven, “Je/jullie hebben Willem toch?” snappen er echt niks van. Een hart is groot genoeg om van veel mensen te houden, zoals ik ook van Sam en Teun hou, ook al komen ze niet uit mijn buik. Maar dat wil niet zeggen dat je die ene die in jouw hart leeft, niet vreselijk mist. Voor mijn Pieter maakte ik dit kaartje voor op het graf:

Stampin' Up!

Ik seal het in en zet het straks samen met de kids neer,

Meteen toen ik de stempelset Artfully Aware zag wist: ik deze wil ik hebben.  Ik zie echt mij zelf en mijn 4 kinderen hier in dit plaatje staan.

Ik heb eerst de sterren achtergrond van de Bokeh Dots stempelset in Granite Gray gestempeld. Daarna met sponsjes de kleuren aangebracht. Uit Night of Navy cardstock de letters gestanst met de Hand-Lettered Prose Dies. Erg mooi deze nieuwe letterset. Die ga ik zeker vaak gebruiken. De vierkantjes uitgestanst met de Stitched Framelits Dies. En met Dimensionals opgeplakt.

De tekst Far Apart But Close At Heart paste perfect bij deze kaart en komt uit de veelzijdige set Well Said. Het hartje uit de Support Ribbon Framelits Dies.  Het plaatje van de familie heb ik ingekleurd met de Ivory Stampin Blend en Crumb Cake Stampin Blend.

Dit vind ik zelf 1 van mijn mooiste kaartjes.  Fijne vaderdag/zondag iedereen

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

3 antwoorden

  1. Lieve Ine, wat een verhaal. Het raakte mij. Wat is kanker toch een gemene ziekte. Ik vind je kaart helemaal prachtig en hoe mooi dat deze door jullie op het graf geplaatst gaat worden. En ik begrijp heel goed hoe erg je hem moet. Dat mag toch ook. Jullie hebben ook een leven samen gehad, dat vlak je niet zomaar uit. Het toont je diepe liefde voor Pieter. En Willem is er niets minder om. Net wat je zegt. Je hart is groot genoeg. Echt een speciaal bericht. Knuffel.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s