Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag : The things we do for love.

Wij gaan vandaag in de hitte onze Michael overhuizen. Omdat we zo’n druk leven leiden kan het alleen vandaag en al worden er tropische temperaturen voorspeld: we gaan het toch doen. Hij had een mooie maar kleine kamer en gaat nu in het zelfde huis naar een mooiere grote kamer. En als moeder wil je alleen het beste voor je kind dus gisteravond samen de grote kast hier thuis uit elkaar gehaald en strakjes daar weer in elkaar zetten. Daar had hij eerst geen plek voor maar nu wel. Gelukkig is hij heel sterk en heeft alles in zijn eentje naar beneden gesjouwd. Team Madebyinepie did the job! Trots op mijn menneke!

IMG_5961.JPG

En ook op mijn Willem want alhoewel hij gisteren tot laat een feestje had met veel bier en plezier staat hij nu toch op om mee te helpen. Dus op de ene kamer afbreken en op de andere weer opbouwen. Daar van de muur af, in de andere kamer weer ophangen. Vandaag dus geen crea project van mij hier, ik ga lekker crea bezig zijn in Tilburg lol.

Ach ja: The things we do for love! Geniet van jullie zondag,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s