Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: en alweer een week voorbij.

De tijd vliegt, maar dat komt omdat er ook zoveel gebeurd in een week,

Maandag onze Dennis en Maartje opgehaald op Schiphol. Ze hadden een geweldige vakantie gehad in Griekenland en mooie verhalen en foto’s en lieve cadeautjes meegenomen voor ons. Maanddag kreeg ik ook de mooie opdracht van Mandy en haar baas. En zijn we 3 winkels af geweest om de schriften, pennen, potloden etc te kopen.

Dinsdag eerst de 10 labels afgemaakt voor Samen Eten. En toen de label voor NGU ontworpen. Zeker met deze aantallen moet je goed bedenken wat de klant wilt en hoe jij dat kunt leveren. Ik ben begonnen met de pennen te stempelen met mijn Stamparatus en heb ze toen samen met een schaartje meegenomen naar mijn moeder. Iedere 2 weken doen wij de boodschappen voor haar en kijken we of we nog dingen voor haar moeten regelen of doen. Tijdens het kletsen heb ik de pennen geknipt en toen mijn handen zeer deden nam Willem de laatste pennen voor zijn rekening. Zo blij met mijn Paper Snips.

Woensdag kwam onze Teun terug uit Spanje: geweldige verhalen over drank en drank en uitgaan lol.Ik heb toen alle strips cardstock gesneden en daarna bestempeld met de Stamparatus. Toen alles geponst met de Delightful Tag Topper Punch. Alle pennen van een strip Adhesive Foam voorzien. En tijdens het tv kijken met Dennis en Michael de draadjes geknipt.

Donderdag alles op elkaar geplakt, draadjes er aan vast gemaakt en in doosjes gedaan. Het was een boel werk maar het was het waard. Daarna de Labels voor Samen Eten weggebracht naar mijn vriendin Aggie en even bijgebuurd.

Vrijdag hebben Mandy en haar Baas de rugzakken gevuld en heb ik hier in huis de was weggewerkt. Smiddags gezellig gefiets met vrienden en heerlijk gegeten en geborreld.

Tussen alle bedrijven door ook gewoon iedere dag geblogd en projecten gemaakt. Ik mag dus met recht zeggen een productieve week.

Je ziet het Madebyinepie is van alle markten thuis en wij staan open voor allerlei creatieve opdrachten. Denk hierbij aan kinderfeestjes, kraamborrel, vrijgezellenavonden, kerstkaarten, cadeaulabels, cadeaubonnen etc. Wij helpen meedenken en samen komen wij er wel uit. Mail ons voor bestellingen opdrachten en info op: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Paper Snips

€ 12,00

Stamparatus

€ 59,00

Categorieën:diverse, Over mij, Stamparatus, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s