Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 2 Dortmund: i am a happy woman.

Na een vroeg ontbijt en een korte wandeling kwamen we bij der Messe aan waar OnStage gehouden wordt.

Bij Damir kregen we onze geweldige rugzak en naamkaartje. In de rugzak zaten nog mooie cadeaus en we mochten zelf het nummer uitkiezen voor Prize Patrol. En we kregen schattige pins die je onderling kunt ruilen .

Ja je ziet het goed: een nieuwe Nederlandse stempelset🎉.

Daarna konden we gaan swappen maar Kaylee was zo lief om mij te waarschuwen dat mijn grote helden Barry en Jay van Mitosucrafts er waren. Zo leuk, meteen met hun geknuffeld en hun het cadeau gegeven. Jay vroeg zelfs heel lief waar Mandy was. Echt 2 schatten.

En ook nog samen met mijn vriendin Danielle op de foto met de guys. Toen geswapt met een heleboel Duitse, Franse en Engelse demo’s. En toen kregen we een tip dat Sam ( Pootles) er ook was. Meteen haar opgezocht en ik was super verbaasd want ik dacht altijd dat ze heel groot was maar ze is net als ik klein. We hebben geswapt en zijn samen op de foto gegaan: mijn dag kon niet meer stuk. Ze was ook helemaal blij met mijn cadeau.

En toen moest OnStage nog beginnen. We hadden een geweldige opening:

En we kregen de nieuwe catalogus en Sale-A-Bration folder. Oh weer zoveel mooie producten. 1 set springt er voor mij al uit: de Country Club Suite: met een golf stempelset. Geweldig!

We kregen stempeldemonstraties van nieuwe sets. En natuurlijk Prize Patrol. Ik won deze mooie set:

Echt een geweldige eerste dag OnStage. Nu gauw slapen want morgen moeten we al om half 7 ontbijten. Ik voel me zo gelukkig dat ik het met deze fantastische vrouwen mag beleven. Super team:

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Hoi Ine, wat leuk zeg en wat heb jij een gave set gewonnen. Deze vind ik zo mooi. Doet me terug denken aan onze vakantie in Hawaii afgelopen jaar. Nu nog een dag genieten en dan is ontage weer voorbij.
    Groetjes Monique

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s