Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Terugblik op Kerst en Kaart 2019

Met een zeer tevreden gevoel kijk ik terug naar de afgelopen 2 Kerst en Kaart edities. Helaas bij de eerste keer vergeten een groepsfoto te maken.

De dames en ik hebben genoten. Mooie kaarten, tags en doosjes zijn er gemaakt. Veel gekletst , veel gelachen en heerlijk geluncht.

img_0726

Bibi mijn schoondochter had donderdagavond haar voet omgezwikt. Maar ondanks de pijn heeft ze mij toch geholpen. Zij zat bij de heat emboss hoek en de Big Shot Stations. Super blij met haar.

img_0725

Zo mooi ook om te zien dat dames die jaren geleden bij mij begonnen zijn en riepen “dat kan ik niet, ik ben niet creatief”. Nu de prachtigste kaarten maakten en niet precies mijn voorbeeld kaarten namaakten, maar gewoon hun eigen creativiteit naar boven lieten komen. Dit dankzij mijn 1 sheet wonder waarbij ze 4 kaarten “moesten” maken met de gesneden stukjes Dsp. Trots op jullie. En ook de 3 nieuwe dames hebben hard gewerkt en gingen ook met mooie projecten naar huis!

Kaarten maken is niet moeilijk, zeker niet met de mooie producten van Stampin’Up! Alle kleuren passen perfect bij elkaar en het Dsp is prachtig!

Hieronder wat foto’s zodat jullie een idee hebben wat we hebben gedaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Fijne zondag allemaal,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s