Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 17 van de adventskalender: en kaartjes voor Meester Nick gemaakt.

Het kaartje van vandaag is een Sneak Peek van de prachtig stempelset Painted Poppies. Het is onderdeel van een suite Peaceful Poppies met 2 bundels stempels en bijpassende Dies, Dsp, Sequins, lint en zelfs Peaceful Poppies Elements ( een set met voorgedrukte elementen die je uit kunt drukken op zwart cardstock, dik wit cardstock, vellum en 2 vellen watercolor papier). Ik word hier echt vrolijk van! Vanaf 3 januari kunnen jullie het ook bij ons bestellen. We helpen jullie graag!

Gisteravond heb ik heel veel kaartjes gemaakt. Onze Nick zit op de Pabo en loopt nu stage in Heeze. Ik heb 32 belonings/waardering kaartjes gemaakt. Ik vond dat vroeger zo fijn als je een kaartje kreeg als je goed je best had gedaan. Nu doen ze dat niet meer. Ik heb ook kaartjes gemaakt die hij kan geven als een kind niet lekker in zijn vel zit! Hopelijk geeft dat de kids een positief gevoel.

Wie dit ook een leuk idee vindt: ik kan ze ook in opdracht maken. En bijvoorbeeld alleen in zwarte inkt zodat ze het zelf kunnen inkleuren. Dus ook leuk voor je eigen kinderen /kleinkinderen: neefjes/nichtjes noem maar op. Het zit in een mooi doosje.

img_0701

Mail ons maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s