Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 19 van de adventskalender: Waterfront.

Voor het kaartje van vandaag heb ik de mooie set Waterfront gebruikt. Dit was een nieuw soort stempel waar je kleine schilderijtjes mee kon maken. Sommigen vinden het niks maar ik vind het prachtig. In de herfst/wintercatalogus zat een soortgelijke stempel: Snow front en die moest ik natuurlijk ook meteen hebben. Heel eenvoudig maak je daar de mooiste Kerst scènes mee.

En in de nieuwe voorjaarscatalogus staat : My Meadow. En die staat al op mijn verlanglijstje. Met een schattig prieeltje, bomen een bruggetje en zelfs een kruiwagen.

Ik hou van deze eenvoudige stijl waarbij het net lijkt of ik kan schilderen.

Ontwerp zonder titel (402)Mijn kaartje van vandaag heb ik eerst met de Watercolor Pencils gekleurd en daarna ben ik met de aquapainter eroverheen gegaan. Dan zie je de potlood strepen niet meer en vermengen de kleuren zich mooi. Als laatste heb ik de losse elementen gestempeld. Als ik naar het kaartje kijk krijg ik meteen het zomer vakantie gevoel! Hihi en dat op 19 December.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Simple Stamping, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s