Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag 2 kaartjes

Omdat het mij gisteren niet gelukt was, vandaag 2 kaartjes van de adventskalender.

ontwerp zonder titel

Voor dag 22 heb ik gekozen voor een mooie zwart witte versie. Met de Snow Globe Scenes Dies heb ik de bomen en de beren uitgestanst. En deze op het kaartje geplakt. De kleine beer met mini dimensionals. Super cute kaartje toch?

Voor vandaag heb ik gekozen voor een kerstkaartje in een niet traditionele kleur, mijn lievelings kleur: Bermuda Bay.

Ik heb een stukje Cardstock in de Swirls & Curls embossing folder gedaan. Deze op maat gesneden en opgeplakt op het basiskaartje. Daarna met de Delicata Silvery Shimmer inktpad erover heen geveegd voor wat zilver accenten. Toen de tekst uit de Van Alles Wat stempelset in Bermuda Bay inkt gestempeld op een reststukje Whisper White en uitgeponst met de Classic Label pons. Omdat deze te lang was naar mijn zin, het uiteinde opnieuw in de pons gedaan en geponst zodat ik een mooie kortere label had.

Stampin’Up! Heeft zulke mooie Embossing folders dan heb je eigenlijk weinig extra’s nodig.

Morgen alweer het laatste kaartje. En dan hou ik ook even vakantie en zal niet dagelijks meer bloggen tot 6 januari. Natuurlijk zal ik tussen door vast wel wat plaatsen maar niet meer iedere dag. Even quality time met mijn gezin.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s