Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau tasje.

Strampin' Up!

Vandaag op doosjes donderdag laat ik jullie een heel mooi en eenvoudig te maken tasje zien. Het komt uit de Best Dressed Suite. Er hoort een mooie stempelset bij en onder andere de bijpassende Dies, prachtig Dsp en grappige tassels. Je vindt dit op pagina 54/55 van de minicatalogus.

Op OnStage zag ik de demonstratie van deze suite en was meteen verkocht. Je kunt van het tasje namelijk ook een rugzak maken en nog een ander model tas. Er zitten Dies bij voor gespen en knoopjes en voor de stempels uit de set zoals de door mij hier gebruikte parfumfles en lippenstift.

Ik heb zo’n soort tasje ook aan mijn vriendin gegeven die 50 werd en daar het geld ingedaan. Een bijpassend kaartje erbij die ook bij deze suite hoort en ik had een leuk cadeau setje.

Maar terug naar mijn tasje van vandaag. Op de lipstick heb ik aan de achterkant de tekst Happy Birthday gestempeld uit de nieuwe Label Me Bold Set. Deze zal ik zeker vaak gaan gebruiken. In het tasje heb ik een klein labeltje gedaan( gemaakt met de Delightful Tag Topper punch) waar ik tekst en onze namen op kan schrijven. Daar de parfum fles opgeplakt en zo’n leuke tassel er aangehangen. Er past zelfs nog een bonbon in! De sluiting heb ik met mini magneetjes gedaan. Op het zakje heb ik een bloemetje geplakt ter decoratie. Het komt uit de stempelset Thoughtful Blooms en tijdens Sale-A-Bration kun je als je een bestelling doet van €120,00, kiezen voor 2 gratis cadeaus of 1 groot cadeau. De bijpassende Small Bloom Punch is zo’n groot gratis cadeau. En het mooie hiervan is dat deze ook mee gaat naar de nieuwe jaarcatalogus.

Super leuk doosje/ tasje toch?

Ben je net zo enthousiasme over deze set dan kun je deze bij mij bestellen. Ik help jou graag mail maar naar Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s