Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: I’ts my birthday.

Vandaag ben ik jarig, een verjaardag in quarantaine maar gelukkig met mijn kids plus hun partners. En eten thuis bezorgt van mijn favoriete restaurant dus zo slecht is het niet. Als cadeau heb ik geld gevraagd want de nieuwe catalogus komt eraan en ik heb al zoveel mooie dingen gezien die ik wil bestellen. Ik heb al veel mooie kaarten gehad, bloemen, planten en cadeautjes aan de deur. Lieve appjes en berichten op facebook dus voel ik me zeker jarig!

Iedereen een fijne zondag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s