Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Tulpen pons

Op de valreep nog even een blogbericht. Ik ben vanmiddag bezig geweest om een YouTube filmpje te maken. Dacht ik klaar te zijn stond het einde er niet op pff: ik en techniek. Gelukkig hielp Michael maar toen wilde hij weer niet uploaden: het zat niet mee vandaag. Daarom wordt het pas morgen dat het filmpje online komt.

Dus toen moest ik snel nog een kaartje maken. Ik heb de Tijdloze Tulpen gebruikt met de bijpassende pons. Een leuk boeketje is het geworden.

Een combinatie van oud en nieuw materiaal.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s