Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Afgelopen week was er 1 van spanning en feestjes. Dat Dennis ging slagen daar hadden we geen twijfels over alleen wat voor punt. Hij ging voor een 8,5 en het werd een 9,5! Geweldig. Daarbij was de tweeling woensdag jarig en gisteren Mandy.

Voor haar had ik weer het zelfde model kaart genomen als in mijn laatste videofilmpje. Ik heb een basiskaart in Basic black cardstock genomen en die door de midden gevouwen op 10,5 cm en daarna nog een keer door midden. Met versamark heb ik het hartje uit de Perfect Someone set gestempeld en de sterretjes uit de Zany Zebras. Deze met goud embossing poeder bestrooid en verhit met mijn heat tool. Zo mooi op dat zwart. Op Whisper White cardstock de zebra met versamark gestempeld en ook met goud embossing poeder bestrooid en verhit net als het feesthoedje. Dit heb ik uitgestanst met de grote ovaal van de stitched shapes Dies. Toen de teksten uit de stempelset Tijdloze Tulpen ge- embossed en uitgestanst met de iets kleinere ovaal: is toch super schattig. Ik hou van die verborgen boodschappen.

Haar cadeautjes heb ik in cadeautje tasjes gestopt die ik zelf gemaakt had van het mooie Old World Paper Dsp. Met de hart ponsen uit gold foil en Whisper White hartjes geponst. En de letter M erop uit de Make a Difference set, wat mooi lint eraan en het past perfect bij haar kaart.

Hieronder vindt je de kaarten van deze week. Ik help jou graag met de bestellingen,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s