Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Centimeters ipv Inches.

Omdat ik nu zoveel nieuwe abonnees heb worden mijn oudere filmpjes ook goed bekeken. 1 ervan is de Z-Fold Wiper Card :

Ze vonden het een erg leuke kaart maar sommigen vroegen mij of ik ook de afmetingen in centimeters had. Dit omdat ze Inches toch niet makkelijk vinden. In het begin had ik hier ook moeite mee maar nu ben ik er zo aan gewend dat ik nu echt even moest gaan uitrekenen welke maten de mensen nu moeten gebruiken in centimeters. Ik heb het kaartje opnieuw gemaakt en met het Dsp uit de nieuwe catalogus. En wel het In Good Taste Dsp en het Playful Pets Dsp.

De Hondjes heb ik gewoon uitgeknipt met mijn Paper Snips: zo’n fijne schaar. Als je die eenmaal gebruikt wil je geen andere meer!

Schattig kaartje toch?

Hier Zijn de afmetingen:

Cardstock 20,5 cm bij 17 cm . Score deze met de lange kant boven op 14 cm en 17,2 cm. Snijdt daarna met de korte kant boven op 10,5 cm dan heb je twee stukken cardstock: 1 van 20,5 cm bij 10,5 cm ( de basis kaart) en 1 van 20,5 bij 6,5cm ( de strook). Dsp hier voor 2 keer 13,5 cm bij 6 cm. Ik heb 2 verschillende stukken genomen maar je kan ook 2 keer dezelfde doen. Net wat jij mooi vindt.

Cardstock: voor het mechanisme : 4,5 cm bij 5,5 cm vouw hier een klein hoekje van om ( zie het filmpje). Dsp voor het mechanisme 4 cm bij 5 cm knip het hoekje af.

Dsp: 2 keer: 5 cm bij 3 cm voor de rechterkant van de basiskaart

Dsp: 2 keer 6 cm bij 3 cm voor de linkerkant van de strook

De rest ligt eraan hoe je het kaartje wilt versieren.

Met deze maten en het filmpje moet het lukken om de kaart te kunnen maken. Van 1 dame kreeg ik al foto’s dat het gelukt was. Super leuk, dus als je een kaart gemaakt heb van 1 van mijn filmpjes zou ik het geweldig vinden als je mij die laat zien of wel via de mail of op mijn Facebook pagina.

Wil je producten bij mij bestellen van Stampin’ Up! help ik jou graag , mail mij maar op madebyinepie@gmail.com ,hier kun je ook terecht voor vragen. Veel plezier met het maken,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

2 antwoorden

  1. Hoi Ine, je geeft goede uitleg. Ik ga het proberen te maken.
    Gr Anna

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s