Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Friends are flowers that never fade.

Deze prachtige bloemen stonden op tafel bij onze vrienden toen we daar een paar weken geleden gingen bbq-en. Zoals jullie misschien weten ben ik bezig met een foto cursus en deze foto heb ik dus zelf gemaakt en bewerkt: best trots op. Dat is ook de insteek van deze cursus zelf je eigen beeldbank maken. En omdat ik iedere week een quote heb is dat voor mij ideaal. Gerbra’s zijn ook nog mijn lievelings bloemen. Dus super blij met deze foto.

Ook superblij ben ik met onze vrienden, de oude en de nieuwe. Heerlijk: om een gezellige avond thuis te hebben of om mee uit te gaan. Vooral in deze nog steeds spannende Corona tijden is het fijn om je angsten en frustraties uit te kunnen spreken en te delen met elkaar.

Al moet je er soms wel iets voor over hebben zoals gisteravond voor het eerst met een mondkapje op in de trein. We lachen hier wel maar hebben nu nog meer respect voor de mensen die dit de hele dag op moeten voor hun werk. Wij vonden 6 minuten al veel. En weten nu ook zeker dat we voorlopig niet gaan vliegen.

Oh en onze kinderen lagen in een deuk want we hadden ze eerst binnenste buiten op😂. Ach ja, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Morgen weer een Koffie en Kaart middag met 4 dames: zin in. En dan vanaf volgende week zondag echt vakantie. Heerlijk genieten samen thuis en af en toe leuke dingen doen met vrienden of de kids. Bestelling kunnen gewoon doorgegeven worden op het bekende adres: Madebyinepie@gmail.com ,hier kun je ook de nieuwe catalogus aanvragen die 4 augustus ingaat.

Geniet van vandaag,

Liefs Ine

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s