Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Friends are the sunshine in life.

En wat zijn wij een bofferds met onze vrienden. Zoveel lieve mensen om ons heen. Met de ene gaan we golfen, met de andere urenlang kletsen etc. Met Aggie en Geert gaan we als het kan iedere jaar naar een F1 wedstrijd om Max te volgen. We zijn in Oostenrijk, Italie en Hongarije geweest en dit jaar: naar de Max Verstappen Fanshop. Super leuk, en de mannen hebben lekker geshopt. Jammer dat Max geen vrouwen kledinglijn heeft.

Daarna zijn we naar Arcen gegaan, eerst onderweg nog even een bakkie koffie gedaan voordat we het oude centrum ingingen en heerlijk geluncht hebben bij Alt Arcen. Erg lekker en prachtig uitzicht over de Maas.

En daarna wilden de heren nog even naar de shop van Hertog Jan. En weer deden ze Shop till you drop hihi. Het leek vandaag wel de verjaardagsfeestjes van onze mannen lol.

Maar je hoorde Aggie en mij niet klagen hoor want wij mochten in een kasteel slapen. Wow zo mooi en gaaf is kasteel Wolfrath. Super aardige beheerders Annet en Bartho. We hebben gezellig met hun samen gegeten en kregen een prive rondleidin: indrukwekkend! Vandaag eerst ontbijten en dan op de fiets voor een tocht van 50/60 km dat ligt eraan hoe warm het is.

Iedereen een fijne Zondag en wees zuinig op je vrienden,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s