Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: snel cadeautje

Van de week wilde ik gauw een cadeautje maken en ik had nog leuke blikjes met een kaarsje erin. Ik kocht ze voor de tekst die erop stond: Never give up on your dreams. Ik vond Misty Moonlight er mooi bij passen dus heb ik met de Daisy punch twee bloemen uitgeponst en op elkaar geplakt. En daarna op het blikje. Voor de Bling Bling heb ik zo’n mooie Blue Adhesive Backed Gem erop geplakt die vind ik zo mooi.

Toen wilde ik nog een mooi cadeau label maken en ik heb gekozen voor de set Vlinderdans. Mooie vlinders en teksten. De strip cardstock heb ik in de pons Delightful Tag Topper gedaan en zo maak je makkelijk een label. En weer een Daisy er op maar nu met de Medium Daisy punch. En een kleiner steentje. Super leuk setje zo toch? De ontvangster was er erg blij mee.

Wil jij ook zo snel cadeau labels maken? We hebben 2 soorten Tag ponsen: de Delightful tag Topper pons en de Scalloped Tag Topper pons. De ponsen van Stampin’ Up! zijn super en zo makkelijk in het gebruik. Je kunt ze bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Daisy Punch
[143713]
€ 22,00

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s