Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Mandy en Gert Jan 5 jaar getrouwd.

5 jaar geleden hadden we een prachtige bruiloft van Mandy en Gert Jan. Mandy en ik hadden heel veel doosjes gemaakt om cadeau te geven aan de gasten. De kleur Rich Razzleberry speelde een grote rol in de aanloop en tijdens hun huwelijkfeest: de Save the Date kaart die we ook samen hadden gemaakt. Hun trouwkaart. En de doosjes.

Dus voor hun Houten Huwelijks jubileum wist ik dat ik iets in Rich Razzleberry cardstock ging maken.

Natuurlijk de trouwkaart met hartjes en Mr en Mrs erop. De letters en het getal 5 komen uit de geweldige set Playful Alphabet Dies.

En ik wilde ook iets met hout doen en kwam na wat zoeken uit op deze leuke kandelaar van Liz Shannon. De panelen zijn door de Pinewood Planks 3D embossingfolder gehaald.

Super leuk setje toch?

Helaas kunnen ze door de Corona maatregelen niet uit eten gaan en de Steakaway van Giornale en Sopranos gaat pas morgen in. Daar hebben wij hun bruiloft gevierd. De officiële eerste bruiloft bij Giornale. En s’avonds huwelijks diner bij Sopranos: sweet memories. Ook de foto samen met Mandy en mijn moeder is een foto van een gouden moment. En met een mooie houten paal achter ons hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s