Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: kaart voor ons mam

Eindelijk konden wij dinsdagavond weer naar ons mam. Omdat Willem ziek was ( geen Corona maar een andere virus infectie) konden wij 4 weken niet gaan, maar gisteren hebben we weer boodschappen voor haar gedaan.

En natuurlijk weer lekkere dingen voor haar gekocht: pinda rotsjes uit de chocolade winkel hier in het dorp en de zoutjes die ze zo lekker vindt. Ook was ik speciaal voor haar naar slagerij van Hooff in Heeze gegaan want ons mam had op hun Facebook pagina lekkere dingen gezien. Zuur vlees, hachee en varkenshaas in champignon room saus. Dus ze kan weer even vooruit.

Ook voor haar had ik een mondkapjes mapje gemaakt alleen ben ik vergeten daar een foto van te nemen. De tekst was: de wereld is zoveel mooier met jou.

Deze foto is genomen op haar 90ste verjaardag.

En ik had een hele mooie kaart voor haar gemaakt. Omdat ik haar zo mistte deze weken. Ze is natuurlijk een mensje van iedere dag: 92. En hoewel ze nog helemaal koppie koppie is zoals ze zelf zegt heeft ze nu wel veel last van allerlei ongemakken en pijntjes. Germ, dus vandaar dat ik extra mijn best heb gedaan op dit kaartje.

Ze was er erg blij mee en kan het mooi neer zetten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Bijzonder mooi deze kaart😍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s