Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Opposite attracts its true!

Maandag zijn Willem en ik 12,5 jaar samen. Wie had dat ooit gedacht. De degelijke weduwe en het feestbeest. Was het makkelijk nee, was het het waard om vol te houden: ja! Ondanks tegenwerking van vele, soms onverwachte kanten, hebben wij het goed samen. En kunnen we echt genieten van ons samengesteld gezin. Ik denk dat Pieter hier boven vaak in een deuk ligt want ja ik heb soms heel wat te stellen met dit vriendje met het Peter Pan syndroom. Of te wel hij weigert om volwassen te worden hihi. Gelukkig is hij ook heel lief voor mij en de kinderen.

Zaterdag heerlijk samen gefietst op de Strabrechte heide. Het was geweldig zo in het zonnetje en we kwamen nog een Siberische Oehoe tegen: echt een cadeautje

Wat is de natuur toch mooi, wij boffen want in 5 minuten zitten wij in de bossen en op de hei. We zouden eigenlijk een weekendje weg gaan samen maar ja met Corona kan dat niet dus lekker op de fiets gestapt en het eten van onze lievelings restaurants: Sopranos en Giornale thuis laten bezorgen. Vandaag gaan we weer fietsen want er is nog zoveel moois te zien. We zijn dus in veel dingen verschillend maar hebben gelukkig ook heel veel dingen die we samen leuk vinden. Opposite attracts, soms botst dat maar in ieder geval nooit saai: never a dull moment.

Liefs Ine

Ps wisten jullie dat we een hele leuke uilen stempelset van Stampin’Up! verkopen? Have a Hoot.

Categorieën:Geen categorie

3 antwoorden

  1. Van harte gefeliciteerd samen en nog vele gelukkige jaren. Wat erg prachtige uil was dat trouwens!! Lieve groetjes 😘

    Like

  2. Dank je wel! Ja dat voelde echt als een cadeautje,Willem had het niet gezien, hij fietste voorop. Maar ik zag iets tussen de bomen: een uil op een bankje. Dacht eerst nog aan een houten beeld. Maar ze was echt. Leuk dat haar begeleider alle tijd nam om ons foto’s te laten maken. En over haar te vertellen.

    Like

  3. Lieve Ine, van harte gefeliciteerd samen! En nog heel veel jaren erbij. Geniet er lekker van. Ook van dat Peter Pan syndroom, hihi dat had ik nog niet eerder gehoord. Maar lekker kind blijven is niets mis mee hoor, mits dat serieuze er op zijn tijd ook is. Zo houd je het het beste vol.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s