Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: workshop accordeon doosje.

Gisteravond was de tweede workshop met het accordeon of harmonica doosje. Deze hebben wij gemaakt tijdens een teamdag in de nieuwe Studio van Helene. Mijn teamgenoot Frederique had deze activiteit voorbereid en ik heb het doosje nu met huidig Dsp nagemaakt en 4 dames wilden hem ook maken.

Ivm de strengere regels werd dit dus 2 sessies van 2 dames. De eerste avond ben ik vergeten foto’s te maken maar gisteren gelukkig wel gemaakt.

Net als ik heeft deze dame voor het Feels like Frost Dsp gekozen.
De andere dame, mijn zus, maakte deze mooie variant met het Brightly Gleaming specialty Dsp.

Super trots op de dames want ze moesten hard werken maar ze waren op tijd klaar en allebei blij met het eindresultaat.

Gisteravond heb ik besloten om ook de tweede Kerst en Kaart af te zeggen. Op 8 december horen we pas hoeveel mensen je op bezoek mag hebben en is dat 4 personen, moet ik tegen 2 dames zeggen: “jullie mogen niet komen”. Nou dat kan ik niet, dus alles afgeblazen en als alternatief de Paper Pumpkin Box aangeboden en de dames die ingeschreven stonden voor Kerst en Kaart krijgen daar gratis van mij 4 kaartpakketjes en 1 3D project om zelf te maken bij.

Plus we hebben afgesproken om in het voorjaar een Paas/voorjaars evenement te houden inclusief lunch met onder andere onze zelfgemaakte worstenbroodjes. Ze hebben zich meteen aangemeld en ik heb nog niet eens een datum lol. Super lief en een teken dat ze blij zijn met mijn evenementen( of met de worstenbroodjes haha).Wil jij daar ook bij zijn houdt dan mijn blog in de gaten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Doosjes, Workshop

Tags:,

2 antwoorden

  1. Ohhh wat had ik graag met deze workshop meegedaan. Helaas te laat gezien.
    Super leuk en gaaf
    Groetjes susan

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s