Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag en kaartje 6:

Mijn man en ik wilden heel graag een groot gezin. Helaas duurde het 2 jaar eer ik eindelijk in verwachting raakte. Wij waren super gelukkig toen we onze prachtige dochter Mandy kregen op 19-06-1989. Mooie jaren volgden maar ons zo gewenste tweede kindje kwam maar niet. We verhuisden naar Geldrop en hier raakte ik weer in verwachting maar helaas kreeg ik een miskraam. De jaren vervlogen en Mandy vroeg iedere keer bij haar avond gebedje om een broertje of een zusje. En pas in 1997 kwam haar broertje Dennis erbij. Twee jaar later Michael en toen weer twee jaar later Nick. Eindelijk hadden we ons grote gezin maar na 5 maanden werd ik van mijn roze wolk geschopt en kreeg mijn man de diagnose kanker. Moeilijke maar ook mooie jaren volgden en wat ben ik trots op al mijn kinderen hoe ze met deze moeilijke situatie omgingen. Mandy is echt de grote zus en haar broertjes kunnen altijd bij haar en haar man Gert Jan terecht. Ook nu ze zelf volwassen mannen zijn.

Daarom is deze stempelset 1 van mijn favoriete: Beautiful Moments. Het brengt mooie herinneringen van haar kleine handje in de mijne. Wandelend naar school, de winkel en naar het strand. Ik hou van al mijn kinderen evenveel maar door Mandy werden wij eindelijk papa en mama dus heeft zij een speciale rol in ons gezin: love you sweety!

Toch prachtig dat een stempelset zo veel mooie dierbare herinneringen naar boven brengt. Heerlijk om het in te kleuren met mijn Stampin’Blends. En alweer een mooi kaartje voor in mijn lijst.

Wij gaan zo de kerstboom optuigen en het kerstdorp neerzetten terwijl we ondertussen de F1 race van Max gaan volgen, fijne zondag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Quote

Tags:

1 antwoord

  1. Ha Ine, wat mooi dat jullie droom uit is gekomen. Een prachtig groot gezin. En ook erg hecht. Wat erg dat jullie daarna Pieter/papa zo snel moesten afgeven. Dat blijft zo ontzettend verdrietig. Gelukkig koester je de mooie en dierbare herinneringen en wat bijzonder dat een stempel dat kan oproepen. Dat is een speciale in je collectie ❤️

    Knuffels, veel plezier met het optuigen van de kerstboom en het kerstdorp. Gezellig!
    Liefs Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s