Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Strawberry Builder Punch

Gisteravond hadden we de maandelijkse Sol in ons team: Stamping Online. Deze keer had Jenny een mooi project voorbereid. Een hele leuke funfold.

Ik heb het mooie gratis Berry Blessings Dsp gebruikt die je samen met de stempelset Berry Blessings mag uitzoeken bij een bestelling van €120,00. Echt zo mooi! De Strawberry Builder Punch en de stempelset Sweet Strawberry passen hier perfect bij.

Als je de kaart open maakt popt er een klein kaartje op: super leuk model. En Jenny legde het zo goed uit dat het in 1 keer goed ging.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en zal dit model zeker nog een keer gaan maken. En wat zijn die aardbeien toch leuk hier krijg je meteen zin in de zomer van! Je kunt de stempelset en de pons samen in een bundel kopen en dan krijg je 10% korting. De set kost dan €39,50 en dan zit je al bijna bij de €60,00 voor je gratis product. Ik help jou graag op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Ponsen, Sale-A-Bration, Stempelsets

Tags:

2 antwoorden

  1. Mag ik jouw vragen waar je het idee hebt gezien en hoe heet Jennie verder

    Like

  2. Hallo Marion,

    Jenny leidde de Sol. En heeft ons stap voor stap uitgelegd wat we moesten doen. Bij een Sol weet je van te voren niet wat het project wordt. Je weet alleen wat je klaar moet leggen en pas op het einde zagen we wat het was. Mag ik vragen waarom je Jenny’s naam wilt weten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s