Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: zelfde doosje maar dan anders

Vandaag was eigenlijk onze vrije dag maar de ochtend liep even anders. Omdat mijn spieren en gewrichten vandaag niet echt wilden zijn we s’middags lekker in de jacuzzi gegaan. Maar toen moest ik nog snel een project maken voor mijn dagelijkse blog. Dus heb ik het mezelf makkelijk gemaakt en hetzelfde doosje van gisteren gemaakt.

Bij de Lidl hadden ze namelijk niet alleen de konijntjes die ik gisteren liet zien maar ook deze vlindertjes. Dus dat was mijn uitgangs punt.

Ik heb het Highland Heather cardstock eerst bestempeld met dezelfde kleur inkt. Ik gebruikte de spetters en de kleine vlinder uit de set Beauty Abounds. En daarboven op plakte ik met een stukje Foam Adhesive strips een vlinder uit de prachtige Vlinder boeket. Je stempelt met 1 grote stempel een boel vlinders en stanst ze met de bijbehorende stans ook in 1 keer allemaal uit. Dan heb je meteen een hoop vlinders op voorraad die je kunt pakken als je ze nodig hebt.

Niet slecht toch voor zo’n snel project. Morgen is onze maandelijkse Videohop en heb ik zelf een mooi eigen ontwerp gemaakt waar ik super trots op ben. Dus kom zeker kijken op mijn Youtube kanaal Ine van den Eijnden. We beginnen om 13.00 uur en vanaf mijn kanaal kun je dan langs mijn andere teamgenootjes hoppen.

Kan een afbeelding zijn van tekst

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com of in mijn webshop:

www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin Cut & Emboss Machine, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s