Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kleine mini kaartjes uit de restjes bak

Vandaag laat ik deze schattige mini kaartjes zien die ik gemaakt het met de Posted For You Bundel. Eerst uit Pretty Peacock rest stukken cardstock de kaartjes geponst. En met witte Craft ink de tekstjes uit de Van Alles Wat stempelset op de achtergrond gestempeld.

Op de voorkant op een rest stukje Whisper White cardstock de vogeltjes uit de stempelset gestempeld met Purple Posy inkt. Eentje heb ik zelfs met Wit Craft Inkt gestempeld. Bij 3 andere heb ik de ronde stempel eerst op kleine stukjes Whisper White gestempeld en daarna uit geponst. En daarboven op een kleine vlinder die ik met de Butterfly Duet uit een stukje Highland Heather heb geponst.

Lieve minikaartjes die je ergens bij kunt stoppen. Ik wil er nog een doosje voor maken maar had vanmiddag geen tijd. Ik mocht even 20 minuten shoppen bij Hunkemoller. Relaxed hoor met 2 klanten in de winkel. Echt heel vreemd om gewoon weer in een winkel te zijn en iets te passen. Helaas heb ik nog steeds last van Corona kilo’s die je dan heel duidelijk in de spiegel ziet. Vandaar dat ik iedere dag weer wil gaan wandelen of fietsen. En met dit mooie weer was dat geen straf.

De mooie bundel is bij mij te bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s