Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Vandaag eerst ijverig gepoetst want ja dat moet ook gebeuren. Maar smiddags lekker in de zon gewandeld. Dus voor vandaag moest het een snel en simpel kaartje worden. Dus Basic White basiskaart en stempelen maar. #simplestamping

Ik heb de drie mooie paars tinten inkt gebruikt: Purple Posy, Highland Heather en Gorgeous Grape. En 1 stempelset: Floral Essence. De stipjes zijn eigenlijk het hart van de grote bloem die ik niet gebruikt heb op de kaart. Maar wel op de envelop.

Zo heb je heel snel een mooi kaartje. Dus geen ingewikkelde fun fold maar gewoon basic stempelen: heerlijk. Je hebt hier dus echt niet veel voor nodig: papier stempels en inkt. En laat je die nou gewoon bij mij kunnen bestellen hihi: op Madebyinepie@gmail.com of in mijn webshops madebyinepie.stampinup.net. Daar zie je ook welke producten verdwijnen uit de catalogus. En op =op!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s