Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: goed voorbereid op vakantie

Omdat ik wist dat we een weekje naar Domburg gingen had ik al projecten gemaakt voor deze week. Ik had de gemaakte achtergronden met de alcohol blending techniek ( zie mijn YouTube filmpje op mijn kanaal Ine van den Eijnden) op basic White cardstock geplakt en daarna op kaartbasissen.

Gisteren hier al 1 laten zien en dit is nr 2 met de mooie Poppies Dies.

Dit is niet dezelfde als in mijn filmpje want die heb ik meteen op de bus gedaan en natuurlijk vergeten een foto te nemen. Maar hier wordt je toch happy van!

Wat boffen we toch met het weer. Vanochtend weer wakker geworden met een mooi zonnetje. Gisteren was er voor vandaag de hele dag regen voorspeld en nu is het weer bijgesteld en blijft het gewoon droog! Heerlijk genieten dus saampjes. Gisteren was ook echt super. Heerlijke strandwandeling met vrienden gemaakt, toen het regende lekker in een strandtent gezeten. Daarna in de zon op een terras en bij het diner toen het hagelde en onweerde en keihard regende zaten wij lekker overdekt binnen. En daarna weer droog naar het mini huisje gewandeld. Top! Het bewijs is weer geleverd: mijn Pieter stuurt altijd mijn zonnetje ❤️

Fijne dag iedereen en liefs uit Domburg Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s