Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: aardbeien kaart

Vandaag deelde ik op mijn Facebook pagina een filmpje van Stampin’Up! Waarbij ze een kaart lieten zien die ze gemaakt hadden met de mooie set Sweet Strawberry. En de bijbehorende pons

Ik had al een tijdje niet meer met deze bundel gewerkt dus dacht: ik zal eens kijken of ik deze kaart kan casen. Je kunt hem precies namaken maar ik geef er liever mijn eigen draai aan. Een beetje van Stampin’Up! En een beetje van Madebyinepie.

Ik had vandaag en vorige week lekker met inkt zitten kliederen, heerlijk vind ik dat. Daar word mijn hoofd zo lekker leeg van. Ik heb van de Basic Pattern Decorative Masks, de stippeltjes stencil gebruikt. En daar lekker kleur aan gegeven met mijn Blending Brushes.

Daar een stuk van afgesneden en de rand gescheurd. Dit heb ik gebruikt ipv de strook Dsp uit het filmpje. Wel heb ik ook een strook Real Red cardstock gebruikt om op mijn Basic White basiskaart te plakken en daar de gescheurde strip weer op geplakt. De aardbeien heb ik met Dimensionals opgeplakt. En ik heb de tekst gestempeld en daarna uitgestanst met een label uit de Tailor Made Tags Dies. Een stuk lint eraan en deze label met dimensionals op de kaart geplakt. Voor de Blingbling heb ik Red Rhinestones gebruikt.

Omdat ík de kaart nog erg wit vond heb ik wat spettertjes heel licht erop gestempeld met Soft Sea Foam en dan 1 keer afgestempeld. Deze stempel komt uit de set Natuurlijk voor Altijd. En toen was ik helemaal blij met het eindresultaat. Wat vindt jij ervan?

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com of in mijn online shop.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s