Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: om innerlijke rust te vinden moet je afmaken waaraan je begonnen bent ( Boeddah)

Vandaag hebben we het lekker rustig aan gedaan. Gisteren ontsnapt uit de escape room en daarna heerlijk gegeten met onze Dennis en zijn vriendin Maartje. Natuurlijk in ons favoriete restaurant Sopranos.

Dennis heeft zijn Master behaald aan Tilburg University en krijgt volgende week zijn uitreiking. Helaas kan Maartje er volgende week niet bij zijn omdat zij een bruiloft shoot heeft. Maartje heeft naast haar volledige baan nog een eigen fotografie bedrijf. En daarom gisteravond alvast zijn Master gevierd met hun. Heel bijzonder is dat op deze foto, eigenaar Roel ons bediende. Normaal staat hij achter de grill in de keuken. Maar wij komen al vanaf het begin bij Sopranos dus kennen hem en Senna zijn partner goed.

Onze jongens Nick en Teun werken er nu al een paar jaar en sinds een paar maanden ook Joey de zoon van onze vrienden Johan en Mirjam. Hij maakte dan ook deze leuke foto.

Vanmiddag zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe bank. En daarna moest Willem naar Schiphol om Teun op te halen. Ik wilde wel mee maar ik heb nog zoveel dingen op mijn to do lijst staan, dat ik toch besloten heb om thuis te blijven. En daar gaat dus de quote van vandaag over. Er liggen nog veel onafgemaakte projecten op mij te wachten en ook moet ik beginnen aan mijn projecten voor Kerst en Kaart. Zes compleet nieuwe dames hebben zich in geschreven dus moet ik ook specifiek beginners projecten maken. De dames kennis laten maken met stempelen. En dat vind ik superleuk want daarom ben ik dit avontuur begonnen om mensen enthousiast te maken voor deze geweldige hobby. En om rust in mijn hoofd te krijgen heb ik mooi wat ✅ op mijn to do lijst kunnen zetten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s