Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge wie is jouw YouTube voorbeeld.

Ik heb enkele Stampin’Up! Hero’s, Pootles en Dawn Stampin’thoughts maar mijn grote YouTube voorbeelden zijn toch Barry and Jay van Mitosucrafts. Zo blij dat ik ze in het echt heb ontmoet en dit jaar zelfs een kerstkaart van ze kreeg.

Mijn best bekeken eigen YouTube filmpje is een remake van een filmpje van Barry. Eerst toestemming gevraagd natuurlijk. En Barry vond het te gek dat ik een nederlandse versie wilde maken. Dit filmpje is mijn grote hit: meer dan 5000 mensen hebben deze bekeken. Ik vind het nog steeds zo bijzonder. Binnenkort ga ik het filmen weer oppakken. Door de kerstdrukte en teveel kinderen thuis lukte het mij niet. En natuurlijk nog mijn vakantie in Zoutelande.

Vandaag naar de Ikea geweest om Teuns kamer op te knappen. Er stonden en hingen nog veel spullen van Dennis dus nu dat allemaal opgeruimd en de kast van beneden boven neergezet en een nieuwe beneden. Ook heeft Willem een plank opgehangen in onze garderobe kast. Zo blij mee.

Morgen Nicks kamer aanpakken. S’avonds twee vrienden op bezoek en zondag weer in oranje gekleed het EK Futsal kijken. Spannend. Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s